fredag 25. oktober 2013

Opptimistisk og full av godt humør.

Som overskriften sier! I dag bobler det over av godt humør.
Ikke alle dager er like gode. Stort sett er jeg nok en person som har lett for å både smile og le.
Jeg er en optimist, med pessimistiske trekk. Det vil si, jeg har tro på at det meste ordner seg. Men iblant sniker mistroen inn over hverdagslivet som en liten mørk sky og rugger litt på det ellers så gode humøret.

 
 
Men i går samlet det se noen strikkedamer i heimen. Usedvanlig koselig.
Fikk demonstrert englemasketeknikk. Pratet og delt kreative tanker. Diskutert livets små og litt større mysterier.
Jeg fikk en bok jeg ønsket meg i gave fra en god venninne.
 
 
 
Foran meg ligger i alle fall et julemarked, som jeg er så heldig å få delta på. Gleder meg masse!!

 

I dag får jeg nytt garn i nettbutikken min. Garn som har blitt litt forsinket, men nå dukker det heldigvis uventet opp.


NaturMørk brun


Fikk noen nye ideer til kreative utfoldelser av damene i går! Himmel og hav!! Jeg føler meg så privilegert!! Jeg elsker garnbutikken min!! www.jorunsgarn.no.  Den er ikke større enn at den får plass på gjesterommet og i en liten bit av stua! Men det ramler inn bestillinger stadig vekk!
Tilbakemeldingene fra kunder er positive!
 
OG i  kveld skal jeg le, spise, skravle (sikkert sladre bittelitt også) og le enda mer sammen med en gjeng med gamle nabodamer!! OG JEG GLEDER MEG!

GOD HELG ALLE SAMMEN.

2 kommentarer:

 1. Hexa er jo et flott garn. Kjøpte det i en kafè i Dalen i Telemark. Med en oppsnekret krok til garn og knapper og sånn. Helt fantastisk. alle stolene og bordene i kafèn var forskjellige. Takker for i går. Utrolig herlig, hehehe Ha en flott kveld :D For det blir min, for jeg venter på Mini. Klemmings Grethe

  SvarSlett
 2. Hadde en fantastisk kveld hos deg igår, Jorun - og jeg tror boblingen din smitter, humøret er på topp her også idag :)
  I kveld skal minstejenta og jeg på se Teaterkråkenes "Annie" sammen med snuppas venninner helt tilbake til barneparkstart som 2-åring. Det betyr at de har vært venninner i 7,5 år - gjett om de vil ha mye å se tilbake på når de blir på vår alder - kanskje går de fortsatt på teater sammen hver høst! At den ene mamma'n har blitt en god venninne for meg trekker heller ikke ned på forventningene til denne kvelden.
  Resten av helga håper jeg gir rom for lek med garn!
  Ha en super kveld, Jorun - og en fantastisk helg!!!
  Klem fra Margaretha

  SvarSlett