fredag 1. januar 2016

Godt nytt år.

1. januar. Med nyttårs konsert i bakgrunnen, en tekopp og pc foran meg..Uten noen som helst antydning til bakrus etter gårsdagens feiring, :-) (som foregikk i stille og hyggelige omgivelser med god mat hos gode naboer ) sitter jeg og tenker på året som har gått og funderer på hva jeg skal klare å få til i 2016.
Både 2013- 2014 og 2015 har jeg jobbet med garn og salg via nettbutikk i tillegg til jobb på dagtid..I 2015 kom den store endringen...et lite lokale ble leid og Joruns garn fikk et utsalgs/ lager lokale..Samtidig begynte markedet å "flomme" over av nettbutikker og det ble vanskeligere å klare å holde på kunder og levedyktige priser..
Heldigvis fant flere og flere frem til lokalet i Hananveien.. Nå har jeg tatt en pause fra annet arbeid og prøver å satse på garn på heltid.
Nettbutikken ble lagt ned..men jeg håper jeg finner en løsning slik at jeg kan fortsette å tilby garn via nettet til kunder som ikke kan komme til Moss. Og noen "gamle" kunder får fremdeles garn tilsendt..Det er bare å ta kontakt, så sender jeg til deg også! Send en mail til jorunholmen@gmail.com..Jeg skaffer alt av Drops garn..

Mitt nyttårsønske i år blir mer enn noe annet å få Joruns garn til å svinge! Og jeg håper selvsagt at hver eneste strikke, hekle og garn interesserte person i Moss og omegn skal vite at det finnes en garnbutikk i Hananveien i Moss.
Håper 2016 blir et garn- strikke- hekle år uten like !! Godt nyttår!!
2 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg et godt og inspirerende nytt år!
  Nyttårsklem fra Gry :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Gry. Godt nytt år til deg og dine også.. 😊

   Slett