mandag 11. januar 2016

Januar, vinter og strikking.

Er nettopp ferdig med en vakker jakke til baby strikket med Baby Alpakka Silk..En favoritt, akkurat nå, sammen med flere oppskrifter i Klompelompe- boka.. En bok jeg anbefaler til alle som liker å strikke vakre plagg til små barn..Det er noen oppskrifter til voksen i boka også, og de fleste har vel hørt om sikksakk- skjørtet, blant annet..
Ellers er det kommet nesten mer vinter enn jeg hadde trodd det skulle bli i 2016!!.. Vi har jo hatt en mild høst og julemåned..Men da snøen og kulda kom, så kom den jammen med alt den hadde på en gang.. Jaja,, jeg syns det er vakkert, men jeg liker ikke å kjøre bil, måke, skli rundt på beina...og venter på våren..

1.uke med garnbutikk på heltid er fullført..og jeg er fornøyd med første dager dette året.. Ikke mindre enn 80 betalende kunder har tittet innom butikken siden 2016 startet.. Både nye og gamle kunder har tittet innom og funnet garn til små og store strikkeprosjekter.. Og torsdagens strikkekafe, den første dette året, samlet 10 strikkeglade damer med et upåklagelig humør..Her er det mye latter og godt humør i tillegg til tips og råd og inspirasjon..

Ha en fortsatt fin januar.

1 kommentar: