mandag 27. januar 2014

Dagen i dag.

Med alderen kommer nye utfordringer!

Dette har vært en rar helg. Reiste på sykehus for å fjerne en livmor som vokste og trivdes på egenhånd. Undersøkelser hittil viser at det bare dreier seg om muskelknuter og ikke er noe farlig.
Optimistisk som jeg er pakket jeg både data, strikketøy, bok og blader og reiste av sted. Torsdag ble jeg operert og siden har jeg i grunnen bare vært blek, kvalm og ute av form.
Har ikke strikket, blogget eller lest noe som helst.
Søndag kunne jeg reise hjem! Formen var mye bedre og det begynte å krible i strikkepinnene!! Dagene skal tilbringes i ro de neste ukene, men jeg håper jeg får strikket mye!!!

Nå ligger det mange garnbestillinger på vent!♥ Og jeg beklager at det tar lengre tid enn normalt å få garn om dagen!! Jeg skal ta det med ro en stund fremover. får ikke bære eller skyve på noe tungt!
Jeg får hjelp av en assistent, datteren min skal hjelpe meg en av de nærmeste dagene og da skal hun få pakke, bære, teipe mens jeg skal dirigere (Hm, det blir morsomt)
Alle bestillinger blir sendt i løpet av uken! Håper det går greit!! Trodde jeg skulle få unna litt allerede i dag, men jeg har nok med å tasse rundt i slow motion i dag også!

Men både jeg og nettbutikken min er snart på beina igjen! Det er jeg helt sikker på!
Nå skal jeg strikke ferdig mange ufo'er, lage ferdig noen nye mønstre og helt sikkert ha noen strikketreff! Bare ikke i dag.....
2 kommentarer:

  1. Huff og huff. Godt du har friskt mot. Ønsker deg en rask og god bedring. Hilsen Heidi

    SvarSlett
  2. God bedring. Håber, du snart er ovenpå igen. Men husk nu at lytte til din krop :-).

    SvarSlett