søndag 20. september 2009

Hobbykunst.

Vi fikk prøve oss på litt toving på et av kursene før åpning av butikken.
Der brukte vi denne megafilteren i steden for vanlig grønnsåpe. Det tover veldig fort med lite vann. Gleder meg til å prøve mer av dette. Derfor kjøpte jeg med litt merinoull og filtesåpen.
Håper jeg får tid til å sette meg ned med dette i dag.....

Noen perler ble også med hjem. Kan nok være at det tærer litt på lønnen å jobbe i en hobbybutikk.

Ønsker alle en riktig god søndag!

5 kommentarer:

 1. hihi.ja, æ e gla æ ikke jobba i nå form førr butkka....ka tru ka æ sku ha klattra....(kjøpt)....blir gøy å se hva du lager..go søndag min venn

  SvarSlett
 2. Så spennende å lære så mye nytt. Tror ikke det hadde vært lønnsomt for meg å jobbe der, mesteparten av lønnen hadde vel blitt igjen i butikken ;)
  Ha en fin søndag, klem :)

  SvarSlett
 3. Hei.Den tovinga hørtes virkelig spenenes ut.Har jeg kommet inn til dere så har sikkert også jeg kjøpt litt formye.Må oftes gå fort ut av en hobbybutikk..mye fristelser..Ha en riktig fin Søndag å kos deg med hobby på fridagen.Bodil

  SvarSlett
 4. Hej! Ska bli roligt att se vad du tovar. Förstår att det kommer att bli mycket hobbygrejor här framöver och vi kanske får lära oss något nytt ibland. Du måste ju förstått att det skulle gå när du jobbar på en hobbyaffär. Hoppas du får lite kvar av lönen i alla fall.
  Kramis birgitta

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se resultatet. Tror min lønn hadde forsvunnet ganske så fort hvis det var jeg som jobbet i en hobbybutikk. Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett