onsdag 31. desember 2008

Nyttår og nye muligheter.

Ønsker alle venner og bekjente et riktig godt nytt år!

Nå er 2008 snart over og et helt nytt år med 365 helt nye, ubrukte dager ligger foran meg. Jeg blir litt full av nyttårsforsetter og ønsker for det nye året. Sånn har jeg alltid vært.
Vet jo nå, i en alder av 45 at nyttårsforsetter ikke alltid er så lett og leve opp til. Men jeg har noen i år også. Jeg skal strikke, lese, ha det morro og kose meg masse i 2009- det skal jeg klare tror jeg .
Men jeg skal også prøve å være litt mer aktiv, få vekk de 5 kiloene som ligger rundt magen, holde bedre orden i huset, ha bedre oversikt over økonomien, bake ( det er jeg ikke glad i)!,ha en fast handledag og sist men ikke minst bruke litt mer tid på familie og venner.
Og kanskje få meg en annen jobb!?
Men mest av alt håper jeg at vi får et bra år alle sammen. At alle holder seg friske, holder sammen og har en jobb å gå til.

2008 har vært et fint år. Mye av tiden har gått med til håndarbeid. Bruker mye tid på mandagsklubben, som er en gjeng jenter som treffes hver eneste mandag året rundt.
Jeg har meldt meg inn i husflidslaget og blitt kjent med mange nye mennesker. Min første julemesse har jeg deltatt på! Det var veldig moro og blir nok noe jeg prøver igjen.
Jeg har fått litt fart på denne bloggen og bloggen til mandagsklubben og har nå prøvd meg på å lage en salgsblogg også. Spennende!

Men hva tiden bringer med seg i 2009, vet jeg ikke ennå! Bare at hele året ligger der foran meg og har tusenvis av muligheter å by på. Det gjelder bare å se dem og bruke dem.
Jeg gleder meg masse til å ta fatt på dagene som kommer.

Så håper jeg dere alle sammen får et fint år! Lykke til!!!

10 kommentarer:

 1. Hjertelig godt nyttår til deg også

  SvarSlett
 2. Vil ønske deg et riktig Godt Nytt År !!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg et godt nyttår!! Supert sjal du holder på med.

  SvarSlett
 4. Riktig Godt nyttår! Lykke til med butikken og planer for 2009.
  Klem

  SvarSlett
 5. Gott nytt år!
  Kram Gunilla i Singapore

  SvarSlett
 6. Jeg ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ønsker deg også et godt nytt år! Nydelig sjal du strikker forresten.

  SvarSlett
 8. Takk for gode ønsker i bloggen min. Håper 2009 blir et flott år for deg og dine!

  SvarSlett
 9. Lese, strikke, kose seg og ha det morro.. fine nyttårsforsetter. De vil jeg ha i minnet, de er absolutt overkommelige! :-)

  SvarSlett