onsdag 3. desember 2008

Et skjerf til har det også blitt.

Bildene er tatt i morgenmørket, så de er litt dårlige, men skjerfet er jeg veldig fornøyd med.

Ellers bruker vi dagene til å gjøre det litt ekstra julerent i huset. Med litt protester fra gutta har vi vasket tak og vegger i gangen og sortert klær og sko. Milde himmel så mye som samler seg opp i kurver og skuffer.
Ting som aldri blir brukt er pakket bort for at andre kan få nytte av det. Og ganske mye er kastet. Kjekt å ha skuffer, er det vel fler som har. Problemet med sånne skuffer er at de etter en tid blir temmelig fulle av alt mulig og det som er kjekt å ha, det glemmer man at man har akkurat i den skuffen. Så nå er de tømt igjen. Bare reflekser, solbriller, sykkelpumper og noen andre småting igjen. Så får vi se da, hvor lang tid det går før skuffen er fylt til randen igjen!
I dag fikk hele trappegangen en rundvask. Deilig er det å få vasket litt grundig. Og når alle hjelper til, tar det ikke så uhyggelig lang tid heller. Vi fortsetter i morgen. Da skal vi ta et av gutterommene- iiiiik!!

3 kommentarer:

 1. Så fint det var. Luftig og elegant, men likevel enkelt. Likte det godt.

  SvarSlett
 2. Så nydelig skjerf!
  Ryddet i boden og gangen for noen uker siden. For en kort stund var det luftig og oversiktlig. Men nå har det fyllt seg opp igjen. Hvor i allverden kommer alt sammen fra?

  SvarSlett
 3. Delikat og lekkert skjerf. Og jammen er det godt å fåp ryddet og vasket huset.Utrolig hva som samler seg opp. Bra jobbet! :o)

  SvarSlett