søndag 7. desember 2008

Pulsvarmere og et skjerf.

Et nærbilde av pulsvarmerne med pynt. Disse søte blomstene fikk jeg i kalendergave og med en gang jeg så dem viste jeg at de skulle pyne dette settet.
Her ses både skjerfet og pulsvarmerne. Min datter Eileen er, selv om hun ser litt skeptisk ut, selvutnevnt modell. Settet ble faktisk solgt nesten med en gang det var ferdig og skal være en julegave.
Ellers har helgen bestått av litt mer rydding og vasking. Et koselig besøk av svigerforeldrene mine og minn manns tante og onkel. Eileen har hatt overnattingsbesøk av to venninner i helgen. Den ene fra fredag til lørdag og den andre fra lørdag til søndag! Veldig hyggelig. Husker selv hvor koselig og spennende det var å overnatte sammen med venninnner. En masse visking og knising. Og netter som ble fylt med litt for lite søvn.
I går var det julemiddag med kolleger. Vi var ikke så mange fra avdelingen vår, men vi hadde det veldig fint. Spiste god mat og fikk oss litt god drikke. Noen litt mer enn andre når det gjelder det flytende. Men det er helt ok når alle bare oppfører seg greit og er i godt humør! Og jeg som egentlig ikke hadde så lyst til å gå i det hele tatt, storkoste meg hele kvelden! Er det ikke rart at det ofte er sånn?
I dag er det søndag og jeg vet ikke helt hva dagen bringer. Skal ut å åpne kalenderen min, kose meg med resten av tekoppen min og vente på at resten av familien våkner. Så får vi se. Har et par tøfler på pinnene så jeg strikker nok litt på dem.

7 kommentarer:

 1. Så nydelig....du er virklelig kreativ....ha en fin søndag

  SvarSlett
 2. Det sette ble sikkelig nydelig :)

  SvarSlett
 3. Nydelig sett! Trodde du skulle ta "juleferie" fra strikkingen hehe. Du holder jo like høyt tempo etter messen du.
  Ønsker deg en fin adventsøndag!

  SvarSlett
 4. Heia. ligger en award hos meg til deg...

  SvarSlett
 5. Helt nydelig, superfeminint og skjønt!

  SvarSlett
 6. Nydelig sett! Heldig den som får det i julegave =)

  SvarSlett