torsdag 3. mars 2016

Februarstrikk.


Februar ble riktig så hektisk!
Butikken vokser jevnt og trutt..Men det er fremdeles ganske skummelt å ha satset på fulltid med garnbutikken! Overskudd er ikke stort å skryte av, men  så lenge det er et lite overskudd går det rett vei, tenker jeg!
Ennå er det mange sommerfugler i magen...noen dager er stille og rolige, mens andre er travle så det holder.. Og nå har jeg øvd meg på å ikke få helt angst av dager med bare noen få kunder innom butikken.. Det jevner seg gjerne ut...heldigvis.
I februar bestemte jeg meg for å flytte fra leiligheten jeg har bodd i i 4,5 år.. og stort sett gikk måneden med til pakking av kjeler, kopper, blomster, bøker og alt det man ikke engang husker at man har!
Egentlig hadde jeg tenkt at det skulle gå fort og greit..Ikke har jeg så mye greier og ikke skulle jeg flytte så langt! Men jammen tar det tid..og jammen har jeg mer enn jeg vet!

Midt oppe i alt dette har jeg fått strikket litt, en liten Tullemortunika etter oppskrift fra Marte Helgetun, En sommerkjole til meg selv fra samme designer og en liten kortbukse fra KlompeLompe...Kortbuksa er strikket i Baby Merino.. Det garnet kjenner jeg godt fra før og jeg er veldig godt fornøyd med det. Det tåler å bli brukt..Er godt å strikke med og gir fine strikkeresultater..

Både kjolen og tunikaen er strikket med Belle, et nyere garn fra Drops.. Bomull, lin og viscose...Mitt absolutte favorittgarn akkurat nå..
Butikken har fått endret åpningstidene noe og jeg håper de nye tidene passer kundene mine..

Akkurat nå gleder jeg meg over at ting i grunnen går litt rett vei!
Leiligheten er lys og fin! Butikken og varelageret vokser, stadig nye kunder finner veien til Joruns garn...


2 kommentarer:

  1. Spennende å høre hvordan det går med butikken din. Stå på! Jeg tror den personlige servicen og kontakten i garnbutikken vinner til slutt. Og jeg kommer gjerne ut igjen med mer enn jeg hadde tenkt, nye ideer dukker opp mellom garnhyllene.....

    Ser du har strikka flere plagg av Marte Helgetun. Hun designer mye fint. Har ikke prøvd det nye garnet du nevner. Akkurat nå strikker jeg av Tumi fra Rauma, 50 % ull, 50 % alpakka.

    Riktig god helg fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Vet du Ingunn! I helgen er det strikkekinofestival og der skal både jeg og Marte Helgetun delta. Gleder meg til å hilse på damen med så mange fine design :-)

    SvarSlett