torsdag 10. desember 2015

Planer for fremtiden og tanker i hverdagen.


I kveld var det travelt i garnbutikken i Hananveien i Moss.
8 damer var samlet til hyggelig strikketreff..i tillegg hadde mange  lagt turen innom for å handle med seg garn og tilbehør..Tror nok det blir både strikkebøker og garnpakker under treet  hos mange i år..
( og noen handler en liten julegave eller to til seg selv også! Riktig så smart, spør du meg! )
Mitt eneste (nesten) og i alle fall største julegaveønske, er at jeg skal våge å satse på butikken på heltid i 2016..
Jeg er dessverre ikke helt hundreogti prosent sikker på at jeg skal klare å overleve med garn og tilbehør som eneste inntektskilde, men jeg får aldri vite det om jeg ikke prøver heller...
Uansett kjenner jeg at jeg er sliten av å jobbe dobbelt..Det kan jeg slett ikke gjøre i så veldig lang tid..
Usikkerheten over  lengden og mengden vikariater tar på, økonomisk ustabil hverdag er stressende og å være arbeidssøker på 50+ er rett og slett ikke noen ønskedrøm.
Derfor er det rett og slett mulig at jeg velger å "bare" jobbe i garnbutikken min..Jeg ønsker å bruke tiden på å lage modeller, ha kurs, lage egne designs igjen, ha tid til å gjøre butikken lønnsom!
Tenker at det på kort tid er kommet mange nye kunder til butikken, og mange ser jeg igjen og igjen..Det betyr at det er mange som er fornøyd med butikken, at det finnes en Drops- forhandler i området og at de synes servicen er god. 3 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg lykke til! Du må bare prøve å leve ut drømmen din. Det er veldig hyggelig å komme til en garnbutikk og få personlig servise. Tror nok strikkebølgen kommer til å vare i lang tid. Det er jo så morsomt å strikke.

  Fortsatt god adventstid, og god helg!

  Stor klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Takk snille Ingunn! Klem til deg :-)

  SvarSlett
 3. Takk snille Ingunn! Klem til deg :-)

  SvarSlett