søndag 25. oktober 2015

Søndag.

Dagene består stort sett av jobb, arbeid, arbeid og mer jobb når man lager sin egen arbeidsplass..
Derfor er det godt med søndager! De nytes!!!! Og ekstra hyggelig er det når været er fantastisk bra, som det var i dag... (ok- det blåste ganske surt..)
Vi satt oss i bilen og kjørte mot Strømsfoss og Møllerens hus.. Der har de nydelig eplekake, vafler med tyttebærkrem og et hus fylt til randen med alt man kan tenke seg av kopper og kar, bilder, servietter, brukskunst, klær, smykker, julepynt..osv....osv...osv.....
I sola på verandaen var det lunt og fint...og både eplekake og kaffe smakte som vanlig- helt fantastisk..

Klokka er stilt tilbake til normalen og sommertiden er over for denne gang...Det er mindre enn 2 mnd til julaften!!
Nå er det straks klart for en ny arbeidsuke...med både barnehage og garnbutikk og ikke minst nettbutikken..jorunsgarn.no..Ta gjerne en titt innom..

Og er du i området Moss, Rygge, Råde, Son, Vestby, Drøbak, Fredrikstad, Sarpsborg....Da må du komme innom butikken min i Hananveien 93, 1529 Moss.
Der har jeg masse garn fra Drops, strikkepinner, knapper, maskemarkører og mye annet!!

Åpningstider: tirs, ons og tors er butikken åpen fra 17-20.. Lør er jeg på plass i butikken fra 11-14.   Torsdager er det strikkekafe/ treff. Da samles strikkeglade damer.Vi  skarvler, drikker te eller kaffe, flirer og ler og tar en pause fra hverdagen..
Tirsdager er det (egentlig) ikke strikke kafe, men det samles alltid flere strikkeglade damer den dagen også!! Kjempehyggelig..Tenker at jeg er heldig som får dele hverdagene mine med så mange hyggelige mennesker..og  se at det jeg drømte om i mange, mange år,..blir en virkelighet!

Ha en fantastisk uke, alle sammen..Nyt høsten med levende lys og strikketøy..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar