onsdag 10. september 2014

Resultatet av strevet kommer etterhvert!

Lange dager!! Først på jobben hvor jeg får lønn for strevet og videre til garnbutikken- som kanskje kan gi litt lønn for strevet etterhvert!  
Jeg henger i stroppen og passer på å minne meg selv på at det er drømmen min  som går i oppfyllelse! Garnbutikken www.jorunsgarn.novokser og får en stadig større kundekrets  Men jeg skal være den første til å innrømme at det til tider nesten er mer jobb enn jeg orker! Men, som sagt- jeg er så glad for at resultatene stadig blir bedre! I dag har jeg hatt med garn på jobb (igjen), levert til en venninne som tar med produkter til sine kolleger ( igjen). Garn er sendt til Ulsteinvik, Rasta, Limingen, Flateby, Liland, Ulefoss og Lyngseid...!! Og enda ligger 2 ordre på vent.. De går ut i morgen ! Og hadde dere sett hvordan gangen ser ut etter varemottak!!! Vel, det er garn i stabler...og de skal få ligge til i morgen! DA kommer de i hyllene.. Må bare være sammen med superduper- gjengen i barnehagen først! Hvem sier at "gamle" kjerringer ikke kan stå på  OG FÅ TIL DET DE VIL!!!
(Måtte bare ha en pep- talk med meg selv- og det er lov å like innlegget og skryte uhemmet over både meg og alle andre damer som står på for det de tror på!!)  1 kommentar: