tirsdag 31. desember 2013

Nytt år, nye muligheter.

Et nytt år står foran oss. Med blanke ark og muligheter i massevis.
Jeg er spent på hva året 2014 vil inneholde.
Nå som jeg er blitt så voksen som jeg tross alt er blitt, vet jeg at ikke alt trenger å bli superflott og fantastisk, men jeg håper året vil gi opplevelser av positiv karakter.

I fjor opplevde jeg å miste faren min. Det var vondt å se at han ble syk og redusert. Og det var godt at han tross alt slapp å være sengeliggende så mange ukene. 
Rart å ha mistet begge foreldrene og plutselig være den eldste i familien.
Da er det godt er det å se at barnebarn vokser og har det bra. At ungene blir voksne og selvstendige. Flinke til å jobbe og stå på.

Jobb har vært et tema i 2013 og blir det nok i 2014 også. Vikariater kan være spennende og utfordrende. Kanskje mer utfordrende enn spennende, med tanke på økonomisk stabilitet, men det har gått sin skjeve gang og i mål har jeg kommet i år også.
Nettbutikk www.jorunsgarn.no så dagens lys i februar 2013. En beskjeden investering i et garnlager har gitt meg mange nye bekjentskaper og utfordringer.
En stund så det faktisk ut som jeg skulle ta steget ut i det helt ukjente ved å leie meg et helt hus med plass til både meg og butikken min og en liten kafe, men jeg bremset på overtid og valgte å fortsette å bo her jeg bor med garnlageret mitt på gjesterommet (noe som i blant kan være en utfordring i seg selv) En avgjørelse jeg både er glad for at jeg tok, samtidig som jeg angrer for at jeg ikke våget! 

For 2014 ønsker jeg meg råd til å reise litt. Jeg ønsker meg en fredelig, men samtidig litt spennende hverdag. Jeg håper jeg får tid til å legge enda litt mer arbeid i samvær med familien. At nettbutikken skal fortsette å få nye kunder.

Og ikke minst håper jeg  at alle rundt meg- både familie og venner, kjente og ukjente holder seg friske!!3 kommentarer:

 1. Har vært kjekt å følge bloggen din og nettbutikken. Håper du får ønskene dine oppfylt for 2014. Jeg ønsker deg et riktig så godt nyttår !

  SvarSlett
 2. Ønsker deg et godt nytt år med mange gleder og nye opplevelser!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ønsker deg et vakkert og godt nytt år! :)

  SvarSlett