onsdag 11. desember 2013

Min dag i dag.

Hjertesukk.
I disse facebook og blogge- dager er det lett å se seg blind på alt folk får tid til og ikke minst råd til.
Kjenner jeg selv blir ganske deppa av å ha en trang økonomi og slett ikke få tid til å lage julekalendere, selskaper for venner og kjente eller bake og sylte og lage julegaver til hele familien.

Jeg tenker at jeg selv er med på å lage det som på overflaten ser ut som en perfekt tilværelse. Bare glade blogginnlegg. Bilder av sokker og gensere på strikkepinnene...Til og med noen kakebilder.

Og, joda. Bittelitt får jeg strikket ferdig før jul. Og noen kaker blir det, selvsagt. Men julen er en tid for bekymringer og en følelse av utilstrekkelighet for meg, som for mange andre..
Akkurat nå er jeg heldigvis i jobb noen måneder, så det hjelper noe. Men mange er nok ikke like heldige...
Men alt jeg burde gjort, ville gjort om jeg bare hadde hatt råd, hatt tid, hatt plass, osv..Uff! Ikke alene om denne følelse, tror jeg!

Jeg gleder meg over adventstiden med sine lys. Jeg syns det er trivelig med snø om det dukker opp på denne tiden. En bakedag er selvsagt også riktig så koselig.
Men til neste år håper jeg at jeg har en fast inntekt. Å være arbeidsledig og bare ha vikariater i tide og utide er ikke så greit. Og nettbutikken www.jorunsgarn.no  gir ikke store inntekten. (ennå) :-) ((jeg gir ikke opp ))


Et lite hjertesukk fra meg på en helt vanlig hverdag midt i advent...2 kommentarer:

  1. Jeg føler med dig. Det er ikke nem at være arbejdsløs og have svært ved at få det hele til at hænge sammen.
    Men hold ud, det bliver helt sikkert meget bedre næste år. Held og lykke og glædelig jul.

    SvarSlett
  2. Jeg vokste opp i små kår som så mange andre på den tida, men som voksen har jeg alltid hatt en jobb å gå til, heldigvis. Håper det ordner seg med fast jobb for deg til neste år! Hold ut, stå på!

    Førjulsklem fra Ingunn!

    SvarSlett