fredag 1. mai 2009

Møbler blir som nye.

I et nydelig sommervær ble et gammelt spisestuebord og stoler hentet frem fra garasjen! 25-åringen flytter inn i sitt nye hjem denne helgen og jeg hadde lovet at disse møblene skulle jeg male for ham. Ikke fritt for at jeg angret bittelite grann da jeg malte ørtende ryggspilen.
Vasket først med salmiakkvann. Malte et lag med heftgrunn.
Så var det klart for sort maling. På dette tidspunkt har jeg gitt meg for dagen. Så får vi bare krysse fingre og håpe at været er like fint i morgen. Da blir jeg nok ferdig med strøk nr. 2 med sort også!
Ikke glem å komme på visning på mandag da! Her er link til annonsen på FINN.

5 kommentarer:

 1. Litt av en jobb du har satt i gang med, men resultatet blir flott da. Ønsker deg en strålende helg.

  SvarSlett
 2. jeg vet utrolig godt hvor mye jobbing det ligger bak det å male møbler. Jeg har fått skikkelig dilla på hvitt, så alle våres møbler blir hvite for tiden:) resultatet blir jo kjempebra da, så heldig sønnen din er:) ønsker deg en nydelig helg:)

  SvarSlett
 3. Så tøft dette blir, da. Kan tenke meg at det er himla masse jobb, men absolutt verd innsatsen. Snill mamma du er!
  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Trivelig at du likte bloggen min:) Sønnen din er jammen heldig å ha ei mor som tar på seg DET maleprosjektet, for jammen er de mye arbeid å male sånne stoler...

  Var inne å så på boligannonsen på finn. Utrolig lekkert hus! og så med vinterhage, hytte og svømmebasseng!!! Alt på èn plass, genialt! Skulle gjerne bodd der jeg, men det blir nok litt langt unna livet mitt i Sandnes:)

  lykke til med visning og salg!!

  SvarSlett
 5. Ja, dette var litt av en jobb du startet på!
  Men det blir flott!! :0)

  SvarSlett