torsdag 14. mai 2009

Enda et rom er forvandlet.

Slik var det tidligere. Mørkeblå tapet med rosa bord oppe ved taket.

Og sånn ser det ut nå. Farfar og Eileen malte rommet i Latte-farge. Det ble lyst og trivelig. Dette blir et flott tenåringsrom!
Vi begynner å se slutten på selve oppussingen nå. Nøklene fikk vi forrige mandag. Siden har vi pusset opp kjøkken, malt gangen, malt rommet til Eileen, lagt plater på vegg i forstuen,revet mange smårom i kjellerstue og lagt nytt gulv der, plater på veggene i kjellerstuen, laget en ny bod i underetasjen, malt trappegangen.
I leiligheten er taket senket i stue, kjøkken og gang, et soverom er bygget, et vindu satt inn i en murvegg, hybelkjøkkenet er byttet ut med et "normalt" kjøkken, noen vegger er malt og ja ....det var vist alt!!! Føler nesten at vi har vært med på ekstrem oppussing og at noen skal komme med megafonen og rope "MOVE THAT BUS!!!!"
Nå er det endel lister som skal på plass og stuen skal få litt hvitere farge. Håper også at vaskerommet blir ferdig. For nå er planen å flytte allerede på lørdag!
I dag skal jeg fortsette og pakke ned alt vi ikke trenger frem til lørdag! Og vaske litt mer. Gleder meg til å bare slappe av, for nå begynner jeg å bli litt sliten!!


4 kommentarer:

 1. Det så da veldig kos ut da. Önsker deg en god dag, med hilsen fra Asterix.

  SvarSlett
 2. oj..her skjer det saker og ting i en rekord fart ! Ikke rart det blir flytting før beregnet...vet hvordan det er å pusse opp og flytte..er ikke første gangen jeg har vært med på slikt...håper du har laget liste over hva som er i de forskjellige eskene..eller skrivd utenpå hva som befinner seg inni dem..det er en skikkelig besparelse å gjøre sånt. Ønsker dere lykke til videre i innspurten her..ikke slit dere ut..det skal være litt ork igjen til å feire 17 mai på søndag. Ha en forts fin torsdag og 17 mai om litt *S*

  SvarSlett
 3. Wow! For ei forandring:) Eg blir så inspirert!

  SvarSlett
 4. Hej! Har vandrat runt hos dej för första gången och sett hur duktiga ni är med ert nya hem. Hoppas flytten går bra och att ni får sålt ert gamla hus.
  Kram Birgitta

  SvarSlett