søndag 20. november 2016

Julemarked 2016.Ganske sent på høsten spurte en av kundene mine om butikken skulle ha et lite julemarked. Og tanken hadde nok vært der, men ville noen delta? Og så sent på året? Hva var det mulig å få til på så kort tid?

Plass har vi og fire, fem salgsbord rundt butikken kunne bli veldig hyggelig.

På Facebook ble det lagt ut en forespørsel...vil noen være med på julemarked? Og responsen uteble ikke! Fra samme dag tikket det inn meldinger fra utstillere som ville være med.Siste påmeldte sendte melding torsdag....

Til slutt hadde vi mer enn 30 personer som ville være med.. fra rutinerte markedsdeltakere til nye som prøvde seg for første gang. Det kom deltagere fra Moss og omegn og fra blant annet Askim, Halden, Rakkestad til og med Bjørkelangen.

Været var ustabilt i dagene før den store dagen og Yr ble sjekket både titt og ofte.. Vi lånte inn telt til utstillere som ikke hadde selv, for å klare å ha tak over hodet til alle!

Den lille gressplenen som var ment å brukes som markedsplass ble byttet ut med parkeringsplassen..og parkeringsplasser ble lånt hos de andre bedriftene på industriområdet! ( allikevel ble det til tider parkeringskaos, som det alltid blir når mange kommer på en gang)

Og lørdag morgen var været klart, vinden hadde løyet og dagen ble så perfekt den kunne bli! Hadde vi vært engstelige for at folk ikke skulle komme, kunne vi før planlagt åpningstid slutte og engste oss! For folk kom! I massevis!
Tilbakemeldinger underveis og etterpå har vært positive og påmelding til neste har allerede kommet.
Om vi gjør det igjen? Ja, helt klart! Dette var utrolig morsomt!

Butikken har en fantastisk gjeng med hjelpere som stilte opp og sørget for vaffelsteking, at gløggen ble varmet på bålpanna. Pølsesalg og loddsalg. Hjelp til opp og nedriggingen. Uten dem hadde vi ikke klart å gjennomføre dette arrangementet!

1 kommentar:

  1. Så gøy! Godt jobba! Artig når det går bedre enn man kan forestille seg.

    God søndagskveld fra Ingunn

    SvarSlett