mandag 6. april 2015

Ferien er jammen over allerede...hva skjedde?

Det er nesten ille å si det, men ferien som skulle vare en hel evighet er jammen over allerede!
Jeg hadde mange strikkeplaner , bøker som skulle leses, garnhyller som skulle vært ryddet og telt. Regnskapet ligger og venter...og i nettbutikken skulle det legges inn noen endringer...Men jeg har stort sett prioritert å slappe helt av.. En bok ble lest ferdig :-) 
Jeg kan egentlig ikke klage, jeg har hatt fri i over en uke. Har bare hatt litt garnpakking og noen få kunder innom i løpet av påsken. (Og det har vært mer enn hyggelig!!.- Jeg elsker å få besøk av hyggelige garnkunder)
Jeg har ikke klart å oppfylle alle ønsker og bestillinger, men de fleste har fått sine garnønsker oppfylt. I dag har jeg pakket bestillinger som har kommet inn i løpet av de siste dagene, og nå merker jeg på innboksen at flere er kommet hjem fra ferie og er koblet til nettet igjen, for nye bestillinger tikker inn- jevnt og trutt! :-) Tusen takk ! Jeg er så glad for at dere velger min lille nettbutikk!
Mitt lille luksusproblem akkurat nå, er at hyllene er ganske skrapet for enkelte garnsorter og farger.. blant annet Belle og Nepal. Belle kommer, men de er ikke på lager hos Drops heller... 
Nepal kommer med ny stoooor forsendelse- bestilling er sendt..Og da håper jeg ikke jeg har havnet alt for langt bak i pakke- køen hos Drops!
Jeg vet at ukene som kommer nå, blir hektiske og veldig spennende. Så det har kanskje vært greit å ha hatt litt fri..Mitt nye garnlagerbegynner så smått å ta form..Og det skal både males og flyttes i løpet av denne måneden (håper jeg)
Sommerfuglene er ganske aktive om dagen.. Men jeg gleder meg aller mest til å komme litt videre med jorunsgarn.no


Samtidig jobber jeg med å etablere meg som forhandler av Forever Livings produkter. Joruns forever living er startet og jeg gleder meg over å allerede ha en fått kunder. Jeg ønsker å etablere et eget team og søker nye forhandlere..Om du ønsker å høre om Forevers produkter og hva arbeidet som forhandler av produktene kan gi deg? Send meg en mail- dette kan alle jobbe med, om man ønsker en liten ekstra- inntekt eller en fulltids- jobb, eller bare ønsker å bruke produktene selv....Mulighetene er mange.. 
Gleder meg til å høre fra DEG! :-) jorunsforever@gmail.comIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar