søndag 1. januar 2012

Juleferie.

Så er ferien over. Har hatt en fin jul. Litt stillere enn det pleier å være, men jeg har kost meg med barn og gode venner. Nå står et nytt år foran meg og jeg er spendt på hva det har å tilby. Eller rettere sagt hva jeg skal få ut at det! For det er jo sånn at vi må gjøre noe selv også, ikke bare vente på at ting skal skje. Men jeg håper jeg klarer å gi meg selv og de rundt meg et godt år. Skal samle på gode minner og hyggelige stunder. Nå går det mot lysere tider og en ny vår er snart på vei. Jo, jeg tror det nye året blir bra jeg. Har snart lest ut boka av Anne B Ragde. Liker den. Jeg leser for det meste krim, men en roman om helt vanlige mennesker og deres ganske normale liv er også grei lesing. Skal nok lese mange bøker også dette året. Og prøve å være kreativ med garn og pinner. Gleder meg til å følge andre blogger og finne inspirasjon til nye utfordringer. Håper dere alle får et fint år. Gi av dere selv og spre glede. Det skal jeg prøve.

6 kommentarer:

 1. Gott Nytt År önskar jag dej. Jag är inte glad i snön vi fått på årets första dag. Hoppas vi får ett gott år och som du säjer så går vi mot ljusare tider nu. Skönt.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 2. Liebe Kamelia, leider kann ich kein norwegisch, obwohl meine 3 lieben Enkeltöchter mit ihren deutschen Eltern in Norwegen leben und glücklich und zufrieden sind. Ich weiß, dass Thea Sofie und Ella Janne noch Schulferien haben, aber ab Mittwoch gehen sie wieder in den Hort und die kleine Lisa in den Kindergarten - ja, die Eltern müssen wieder arbeiten gehen. Leider haben sie keine Bestemor in Norwegen. Dir und deiner Familie wünsche ich ein gutes 2012! Renate

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker deg også at det nye året skal bli fyllt med nye muligheter!
  Klem fra nord!

  SvarSlett
 4. Har hørt at den boken er veldig fin... men har dessverre ikke tid til så lese så mye lenger... hobbyen min tar for mye tid :)
  Godt nyttår, klem.

  SvarSlett
 5. Sæsteren min fikk den boken til jul, så bare hun er ferdig med den skal jeg låne den... :O) Liker mest krim jeg også!


  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Godt Nytt År til deg :)
  Er overbevist om at du er veldig flink til å gi av deg selv og spre glede :) Iallefall er du en super kollega som alltid har ett godt smil.
  Kjekt at vi kan ha litt kontakt selv om vi ikke jobber sammen lenger. Håper du trives i jobben nå når du har fått kjørt deg inn litt.
  Tusen takk for kjempefine kommentarer på bloggen min.
  Stor klem fra meg.

  SvarSlett