tirsdag 12. oktober 2010

Sett igang å gjøre noe!

Gosjamej!! Jeg er så utrolig lite effektiv innimellom!
I dag har jeg fri fra jobben og en hel dag til rådighet. Tusen millioner planer..... Men! Hva får jeg utrettet? Ingenting! Er det mulig?

Joda, en vaskemaskin er i gang. Og tørt tøy fra i går ligger pent på plass i skapene. Oppvaskmaskinen har gått (men er ikke tømt ennå)
Noen cm er strikket på de laaaaange sokkene. Avisa er lest. Og- ja, det var det hele!

4 timer er det alt som er gjort!
Jeg begynte riktignok å rydde noen esker på hobbyrommet, men så lå det to eddekopper halvveis nede i den ene eske (veldig døde begge to, men dog). De satte en midlertidig stopper for ryddeplanene der.

På hobbyboden er juleforberedelsene i gang og ukeoppgaver frem mot jul er lagt ut. Ukas oppgave er å rydde ute, skrive liste over hvem som skal ha julegaver og andre koselige planer som kan planlegges for førjulstiden. Egentlig en superduper drahjelp for sånne som meg, som har det med å utsette alt så lenge det går......

Egentlig er det bare å sette i gang? Tåka som har ligget som ertesuppe hele morgenen har lettet og det er blitt et nydelig vær. Ikke er det så mye å gjøre ute heller. Fjerne noen hagemøbler og feie litt. Det skal jeg vel klare..... om jeg bare starter.....

Hm.... kommer kanskje tilbake med en oppdatering. Kanskje jeg klarer å være supereffektiv resten av dagen?

Noen som kjenner seg igjen? Eller er det bare meg....?

Uansett! Ønsker alle en riktig fin dag!

1 kommentar:

  1. kjenner meg godt atte ja... Har det slik eg og i dag. Fri srå jobb og likevel ikkje gjer ein sjit. Berre litt klevask....fint å vente på at maskina skal verte ferdig:)

    SvarSlett