tirsdag 30. juni 2009

Sommer

Helgen 26. til 28. juni var vi ute med båten. Med oss hadde vi et par gode venner og Magnus, sønnen deres. Her er han opptatt av å plassere en krabbe på ryggen til kjæresten min.

Hele helgen var knallfin. Et ubeskrivelig sommervær uten vind. 30 veldig varme grader hver eneste dag og badeteperaturer på ca 20 grader. De går nesten ikke ann å ha det bedre!

Ungene fisket krabber i hopetall. Vi spiste, leste, koste oss i sola og hadde det helt perfekt.
Fredag overnattet vi ved Strømtangen fyr. Lørdag reiste vi inn til Halden der det var mat og trebåtfestilval. Der vrimlet det av mennesker, og vi ruslet litt rundt og følte oss helt i feriemodus alle sammen. Ingeting hastet og selv de mer enn 30 gradene kunne ikke legge en demper på humøret.
Om kvelden fant vi en holme utenfor Skjærhallen og la til der. Og søndag måtte vi bare se i øynene at det ikke var ferie ennå og turen måtte ta en slutt. Nå er det bare å håpe på at det er mer sommervær igjen når ferien starter, for dette ga mersmak!

Sjefspysa!! Selv med 20 grader i vannet bruker jeg en halv evighet på å komme meg i vannet!!

Ja slik så gradestokken ut mer eller mindre hele helgen. Over 30 graderfra tidlig formiddag til sen ettermiddag.Fra havna i Halden med festningen i bakgrunnen!Gutta og Eileen er i gang med vindusvask!
Broene fra Norge til Sverige på vei inn til Halden.2 kommentarer:

  1. ja vi nyter dagene her sør...og blir det for varmt så er det bare å gå i skyggen..ta seg et bad...kjøle seg ned med litt drikke og en lunken dusj...verre er det ikke...vi koser oss.
    Ha en forts fin sommerdag :)

    SvarSlett
  2. Så flotte bilder. Er jo et utrolig vær om dagen, selv jeg må ut og bade i ett sett ;)
    Ha en fin uke videre

    SvarSlett