torsdag 9. april 2009

Påskeparty.

Her kommer bilder fra min dag! Har brukt litt tid ved strikkemaskinen. Og jeg merker heldigvis at jeg med årene er blitt mer tålmodig. Da alt ramlet av maskinen begynte jeg rolig å legge opp på nytt. For noen år tilbake hadde slike "fatale" feil resultert i at jeg hadde pakket maskinen sammen igjen og ikke sett på den på lange tider.
Men i dag ville jeg prøve noe av det jeg lærte på kurset. Legg også merke til de flotte loddene jeg bruker.
Maskinen er lånt og loddene var ikke med, men med et par strikkepinner, saks og vinopptrekkere som vekter gikk det ganske så greit....... etter hvert!

Øvde meg på å ta mål, strikke prøvelapper og det igjen resulterte i et par pulsvarmere!

En liten veske ble det også!


Vi pynter ikke mye til påske vanligvis, men noen kvister med tovede egg har fått plass i stua!Og slik ble de ferdige resultatene av dagens innsats. Liten veske, pulsvarmere og et lite skjef.
Å strikke på strikkemaskin er veldig morsomt! (Selv om mannen i huset klaget litt over at det bråket som om det var 40 strikkeglade damer i gang på samme tid)! men så ille er det da ikke! tror jeg.....
Og nå sitter jeg her og nyter en kopp te med sukker og melk og noen biter påskemarsipan mmmmm!

15 kommentarer:

 1. Tenker det er kjekt å strikke på strikkemaskin. Det er noe jeg kunne tenkt meg å prøve.

  Kjenner igjen det med tålmodigheten. Jeg har også forandret meg på det området og det merker jeg jo lønner seg. Det gjelder å ikke gi opp!

  Ønsker deg en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 2. Så masse kjekke småting du har laget. Kjekt med strikkemaskin.

  Nyt påsken videre!

  SvarSlett
 3. Åj..der har du strikkemaskin gitt. Solgte min Brother strikkemaskin for noen år siden. Savner den når det kommer til ullbukser og karius osv.
  Leker med tanken på å kjøpe en ny nå som ungene er større. Men, tilbake til utgangspunktet.. partytime. Koooselig. Ha en heidundrende fest.

  SvarSlett
 4. Så fint det blir, sikkert gøy å bruke strikkemaskin.
  Ønsker deg en fortsatt fin påske :)

  SvarSlett
 5. Så artig med strikkemaskin - og helt sikkert forrykende irriterende når strikketøyet faller av.. Flotte småting du har laget.

  SvarSlett
 6. Ser artig ut å strikke med strikkemaskin. Tre fine produkter dere tryllet frem sammen. Jeg pynter heller ikke mye til påske, men det er jo koslig å skille litt mellom hverdag og påske. Håper du får en fin langfredag.

  SvarSlett
 7. Strikkemaskin ja...mamma'm min hadde slikt når jeg var liten..husker jeg rota færlt der..og mamma ba meg pent om å ikke ødelegge den...noe jeg ikke gjorde...bare kludra det til slik at mamma måtte begynne ofte på nytt :D
  Kos deg videre i påskepartyet..jeg stikker innom senere igjen jeg..
  Go fredda :)

  SvarSlett
 8. Flotte små ting du har laget.Lurer på om jeg må ta frem en av mine strikkemaskiner ,å prøve meg litt igjen .Arvet to maskiner for tre år siden,men de har stått ubrukt i to år nå så det er kanskje på tide.Du har jo helt rett,det er jo artig å strikke på dem da.

  SvarSlett
 9. Nå fikk jeg lyst til å plukke fram min maskin, den har fått støve ned i kjelleren litt for lenge...
  Fortsatt god påske.

  SvarSlett
 10. ååå:-) jeg har alltid ønsket meg strikkemaskin. Ble flott det ble, det du har laget.
  *man tager hva man har* og loddene dine så ut til å fungere også:-)Takk for at du følger bloggen min, er med her hos deg jeg også. Fortsatt God Påske...
  klem fra Vanja

  SvarSlett
 11. Så flink du er som strikker på maskin, jeg får dårlig samvitighet, min står og støver ned. Men det er jo så gøy, når en først setter seg ned med maskinen, mye fint en kan lage.
  Ønsker deg fortsatt en fin påske.

  SvarSlett
 12. Koselig påskekos, jeg er på påskeparty jeg også.

  SvarSlett
 13. Så spennende med strikkemaskin, det har jeg aldri prøvd. Fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 14. SÅ koselig du har det da!! Husker mamma lånte en strikkemaskin når jeg var liten, veldig spennende det der og gikk jo veldig fort også!!

  Ha et strålende party videre og takk for titten!!

  SvarSlett
 15. Husker jeg ønsket med strikkemaskin tidligere, så begynte jeg å sy istedet. Kos deg i påsken med strikkerier :o)

  SvarSlett