søndag 22. mars 2009

Hus til salgs!

Noen liker å sette signaturen sitt på arbeidet! Gutta har jobbet og stått på for at vi skal bli ferdige med vårpussen. Det gjerdet ble nok ikke blitt steamet skikkelig i fjor heller! Men nå er det som nytt!
De siste dagene har vi sortert og pakket bort en del. Rart hvor mye som samler seg i ledige rom! Men nå er vi ferdige- mer eller mindre i alle fall! Vinduer er pusset, snø er fjernet, nye gardiner er hengt opp i noen rom og megleren kan komme å ta sine bilder!
Jeg viser mine bilder og skulle noen ha lyst til å titte nærmere på huset, er det bare å sende meg en mail! jorunholmen@gmail.com
Huset ligger i Rygge kommune! Med Moss som nærmeste nabo! Ikke langt til hverken Oslo, Sarpsborg eller Fredrikstad.
Med E6, Vansjø, Larkollen, Mossemarka osv i nærheten. Her bor du "landlig" og setralt!

Bilde er fra stuen. Pelletsovn sørger for varme og "peiskos". Mye lys og åpne flater.

Litt annen farge i spisekroken.


Et av soverommene oppe ble fort omgjort til soverom igjen. Dette rommet har vi hatt som en garderobe etter at de ble "ledig".
Her bor husets unge dame. Alle soverommene er litt støre enn de virker på bilde. Det er ikke så lett å få med hele rommet med et vanlig kamera!Tv- stue i toppetasjen.

Her bor jeg. De tre soverommen jeg har tatt bilde av i dag ligger alle sammen i 3. etasje. Der fins det også et lite bad med dusj, tv- stue og en veranda.
Det er totalt 5 soverom i huset + 2 rom som kan benyttes som soverom!
Huset som følger med, inneholder kjøkken, stue, soverom og bad.
Helt greit som en utleiebolig!
Så har du flytteplaner, ta gjerne kontakt med meg!3 kommentarer: