søndag 30. oktober 2011

Kommer det noen i dag?

Godteri og lys og gresskar. Er klar for besøk.

En ny tunika.


Uff. Bildet ble ikke så bra, men tunikaen, den blir bra, tror jeg.
Endelig har jeg kommet opp til mønsteret og da går alt så meget bedre!
De er litt tregt å bare legge maske på maske i all evighet. Med bare noen få maskereduksjoner i ny og ne.
Men nå klarer jeg nesten ikke å legge det fra meg. Må bare strikke en runde til ....og en runde til...Og det betyr et jeg straks er ferdig!
Gleder meg!
Har lenge tenkt at jeg skulle strikke meg en marius- tunika, og nå er jeg godt i gang!
Ha en riktig så fin søndag!

Kort.

 Litt jul! Vi er jo allerede kommet helt til de siste dagene av oktober! Neste måned er liksom litt juleforberedende. I alle fall om man har julepynt å lage eller gaver som skal strikkes eller hekles eller sys!


Jeg tror ikke jeg skal lage så mange gaver i år, men jeg har en juleduk som ble påbegynt for to år siden. den skal jeg prøve å få ferdig.
Og kort, det skal jeg lage.


Og gave- esker.
Det er alltid kjekt å ha!
Kos dere resten av helgen! Det skal jeg gjøre.

søndag 23. oktober 2011

Enkelt er best?

Ja. Nå ble jeg litt mer fornøyd. Ikke for mye pynt. Det enkle er ofte det beste?

Hm. Ikke fornøyd.

Ble ikke helt som tanken jeg hadde i hodet.

Kort igjen.

Nå er det lenge siden jeg har satt meg med og laget kort. Men i dag kjenner jeg at det klør litt i fingrene etter å klippe og lime litt igjen. Vet ikke hvor fornøyd jeg ble med dette? Litt mye, kanskje?

En god søndag.

I dag har turen gått til Røed gård på Jeløy. I butikken Litt a hvert fant jeg sjablonger! Nå kan jeg dekorere med tall på mye forskjellig. I den lille butikken var det koselig fyr i peisen og MASSE spennende å ta med hjem. Og selvsagt ble det noen hyggelige timer i kaffeen. Venninneturer er noe at det koseligste og mest dyrbare som fins.

lørdag 22. oktober 2011

Er det mulig!!;-).

Sånn går det når man strikker og ser Skal vi danse på en gang. Da kom plutselig tommelen på feil sted.:-SMen jeg tror ikke jeg strikker en ny pulsvarmer akkurat nå! Får heller se hvor mye jeg ergrer meg over at fletten nå er noen rader skjev.

søndag 16. oktober 2011

Balke gård.

I dag har vi hatt en koselig tur til Balke. Sett på hester, kaniner, høner, kjempestore gresskar, spist vaffel og bare kost oss.

lørdag 15. oktober 2011

En pulsvarmer.

Jeg er elendig på å avbestille bøker. Derfor dumpet denne ned i kassa. Og godt er det, for her var det mye fint. Oppskriften på disse pulsvarmerne blant annet. Nå har jeg endret litt på dem. De var egentlig uten tommel, men valgte å lage tommel! Så da har jeg en..-når blir neste ferdig? Må jo strikke litt på tunika en også. (Og kanskje gjøre noe annet enn å strikke også?)

fredag 14. oktober 2011

Flere ting på en gang.

Er godt i gang med et par pulsvarmere og en tunika. Tunikaen skal henge hos Hobbykunst i Vestby når den er ferdig. Har tatt på meg å strikke noen modeller for dem. De har fått en liten garnkrok i butikken . Og skulle det være andre hobbysaker man trenger er turen til Vestby naturlig å ta. Masse fint til nesten hva som helst av hobby. Gleder meg til å få tunikaen stilt ut. Ha en fin fredag!

torsdag 13. oktober 2011

Enda et par barnesokker.

Nå syns jeg at jeg har fått mye ut av dagene. Både strikket masse og vært ute. Ryddet og vasket. Skulle hatt ferie oftere. Disse barnesokkene ble veldig søte. Liker garnet og fargene veldig godt,men finner dessverre ikke flere nøster av samme slag!

onsdag 12. oktober 2011

Ut på tur.

I dag er været helt ubeskrivelig vakkert. Måtte bare ut og nyte det. Så nå har jeg vært ute i to timer. Skritt- telleren viser 9964 skritt! Det var deilig. Heldig med ferieværet!?

Enda en caloritmetry.

Jeg har en uke ferie og koser meg med garn og pinner. I går ble enda et pannebånd ferdig. Dette pyntet jeg litt på med heklekant, små blomster og paljetter. Lurer på hva jeg skal lage i dag? Eller kanskje jeg burde passe på å ta en tur ut i skogen? Været er veldig bra i dag. Ha en fin dag.

tirsdag 11. oktober 2011

Caloritmetry.

Vinteren er snart her og prosjektene blir mer preget av årstiden. Denne gang fant jeg en gammel oppskrift på et pannebånd jeg synes er veldig praktisk. Særlig for jenter med håret opp satt. Det fungerer som et hårbånd samtidig som ørene holdes varme og hestehalen kan henge fritt. Supert!

søndag 9. oktober 2011

Gardist.

I dag har turen gått til Oslo. Eirik er i Garden, og det var veldig morsomt å se han i full uniform. Flott gutt, ikke sant? Vi fikk med oss vaktskifte. Været var ikke det beste. Det både regnet og blåste, men vi hadde en veldig fin tur!

torsdag 6. oktober 2011

Flere sokker!

Ja, nå går det i sokker. Denne gang ble det et par små barnesokker. Håper de kommer til å varme et par barneføtter.

søndag 2. oktober 2011

Sokker.

Ja. Da var to par sokker ferdige! Her er det et par voksen herre og et par barnesokker. Og enda har jeg mye mer garn til nettopp sokker. Hm. Det blir kanskje flere før vinteren setter inn.

Tunika.

Endelig! Nå er den nesten ferdig. Skal bare skylle den opp, feste tråder og presse den lett. Gleder meg til å bruke den, for denne ble jeg veldig fornøyd med. Både garn og oppskrift ble kjøpt på Læsø- turen.