søndag 30. mars 2008

Marssokkene er ferdige.


Endelig fikk jeg begynt på, og strikket ferdig sirkelsokkene! Strikket de i opalgarn med pinner nr. 3.5 La opp bare 48 masker.

Pulsvarmer 2008


Marsoppgaven er ferdig. Valgte å sy sammen mønsteret oppe på vanten med samme garn som jeg hadde strikket med. Syns egentlig det ble ok. Nå kan de brukes av både dame og herre, syns jeg.

fredag 28. mars 2008

Har vært litt sen med å oppdatere bloggen min.

Det skyldes at jeg registrerer og oppdaterer bloggen til mandagsklubben også. Husker ikke alltid hva jeg har husket å legge inn i min egen blogg.
Rydder opp en gang i blandt, men jeg må innrømme at det nok er mandagsklubben som blir prioritert.
For dere som ikke har vært innom vår blogg, så er det en side laget for en gruppe som kaller seg mandagsklubben. Vi treffes på mandager. Er 6 til 12 personer med interesse for håndarbeid som kommer sammen for å la oss inspirere av hverandre. Alle er ivrige med strikkepinner, heklenål og symaskin. Det blir laget mye og alt blir blogget.
Prøver å oppdatere bloggen etter hvert møte, samtidig blir det sendt bilder til meg på sms av ting som blir ferdig mellom møtene. De må jo også blogges.
Har inimellom mer enn nok med å oppdatere den bloggen. Men jeg har ikke helt lyst til å avslutte denne siden. Her legger jeg jo innimellom inn ting som ikke har med hobby å gjøre. Så jeg bruker begge ennå en stund, så får vi se hvor lenge jeg har lyst og tid til å holde på!

Strikket sokker igjen også.

En arbeidskollega fikk se nøstet i vesken min og ønsket seg veldig et par sokker. Online garn i artige farger.

Jakken er ferdig.

Er veldig fornøyd med resultatet! Fant mønsteret på www.jarbo.se De har mange fine gratismønstre på gensere, barneklær, sjal osv.

søndag 9. mars 2008

fredag 7. mars 2008

Forandret litt på snurreskjerfet.

Var ikke helt fornøyd med skjerfet, men heklet en runde til med et mykere garn. Nå er jeg fornøyd og harbrukt det flere ganger!

Februarsokkene.

Så ble de endelig ferdige, ekstra sokkene i februar. Deilige i myk alpakka.

En veske!


Fikk garn og mønster av Bess i februargave. Forandret litt og fikk en personlig vri på mønsteret. Kanskje ikke den vakreste vesken, men den ble veldig morsom. Blir i godt humør av å se på den!